Tunnista syy ja hoitaa

Pitkä istuminen työpöydän ääressä opiskelu tai työskentely voi aiheuttaa ryhtiäsi häiriintymisen ja nivelten ja selkärangan romahtamisen. Rihlattu tai vino ryhti saa lihakset kasaantumaan yhteen, puristamaan nivelet ja kiekot ja vaikuttamaan selkärankaan.

Jos kyseessä on yksinkertainen väliaikainen kipu, voit yrittää lievittää sitä hieronnalla tai venyttelyillä, mutta jos 강남안마 oireet jatkuvat, voit yrittää lievittää kipua saamalla ammattimaista hoitoa ja korjaamalla asennon ja lihasten epätasapainoa.

Ei-kirurgisena hoitomenetelmänä ”valmistushoito” on tyypillinen esimerkki. Se on menetelmä, joka osoittaa oikomishoidon vaikutuksen erikoislääkärin käden kautta, koska se ei vaadi viiltämistä tai anestesiaa, leikkaukselle ei ole rasitetta ja tarvittava aika on lyhyt. Kehon osille ei ole rajoituksia, joita voidaan soveltaa, joten on mahdollista hoitaa koko keho tuki- ja liikuntaelinten häiriöistä krooniseen kipuun.

Manuaalinen hoito ei ole vain painostusta ja hierontaa. Se on hoito, jonka kokenut manuaaliterapeutti, joka on koulutettu ja noudatettu ammattikurssia, minimoi tuki- ja liikuntaelimistön kivun ja tasapainottaa kehon maksimaalisen liikkuvuuden kanssa. Koska se on monimutkainen kuntoutushoito, joka tasapainottaa lihaksia ja yhdistää venytystoiminnot, se on hoito, joka lievittää selkärangan ja nivelten kipua ja poistaa myös uusiutumistekijät.

Selkäsairauksien, kuten alaselkäkipu, lannerangan tauti, skolioosi, iskias ja lannerangan nyrjähdyksen voidaan odottaa paranevan, jos saat manuaalista hoitoa säännöllisesti. Asennon korjaus on mahdollista myös kivunlievityksen kanssa, mikä on hyödyllistä niille, jotka ovat jäykät taivutetussa asennossa selkäkipujen takia.

Manuaalinen hoito on tehokas myös potilaille, joilla on kohdunkaulan ja rintakipuja, jotka kärsivät niskalevystä, kilpikonnakaulaoireyhtymästä, suorasta kaulasta, hartioiden jäykkyydestä ja jumittumisesta sekä liikenneonnettomuuksien jälkivaikutuksista. Lisäksi sitä voidaan käyttää niveliin liittyviin sairauksiin, kuten käsivarsi- ja hartiakipu, nivelreuma, myofasciaalinen kipu-oireyhtymä sekä ranne- ja polvikipu.

Kun saat manuaalista hoitoa, sinun on tarkistettava, sovelletaanko oireillesi sopivaa mukautettua hoito-ohjelmaa 1: 1. Kun on kyse kivun manuaalinen terapia, se auttaa parantamaan imusolmukkeiden ja verenkiertoa venyttämällä jännittyneitä lihaksia ja pehmeitä kudoksia käsin. Keskittyä Oikomishoidon manuaalisen hoidon tavoitteena on korjata ryhtiä ja kehon muotoa sallimalla epämuodostuneen selkärangan ja nivelen normaalin toiminnan.

Koska jokainen hoitotavoite ja lähestymistapa ovat erilaiset, on mahdollista odottaa vaikutusta asianmukaisella hoidolla kokeneen manuaaliterapeutin kokemuksen perusteella. Koska ortopedisen kirurgin on perustuttava tarkkaan diagnoosiin, joka perustuu runsaaseen kliiniseen kokemukseen, oireita voidaan parantaa neuvoteltuaan asiantuntijan kanssa ja saamalla asianmukaista manuaalista hoitoa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다